Vorbirea lui Dumnezeu

bumbac_bÎn anul 1892 au sosit primele gărgărițe care au distrus cultura de bumbac din Mexic. Culturile de bumbac din Texas au fost și ele invadate de aceste gărgărițe care au călătorit tot mai departe. Chiar și astăzi, cu toate insecticidele existente, gărgărițele distrug 30% din recolta anuală de bumbac. Această insectă mică le-a pricinuit multe nopți nedormite multor fermieri. Familiile fermierilor depindeau de recolta de bumbac, ca să poată trăi. Dacă recolta nu reușea, oamenii sufereau de foame. Fermele și venitul lor erau pierdute.

Dumnezeu vorbea acelor oameni. Ei s-au rugat. O altă cale li s-a deschis acelor fermieri. Ei au încetat să mai însămânțeze toată țarina lor cu bumbac. S-au apucat să crească vite, să cultive alune americane, cereale și soia. Privind în urmă, putem observa că acela a fost cel mai bun lucru care li se putea întâmpla acelor fermieri. Acea parte a țării este acum cu mult mai bună, pentru că ei au cultivat o mare varietate de culturi. Fermierii au recunoscut că din cauza schimbării culturii, venitul lor a fost de trei ori mai mare decât dacă gărgărițele nu ar fi venit niciodată.

Probabil, cititorule, va da și peste tine o experiență care nu-ți va face bucurie. Adu-ți aminte că Dumnezeu vorbește când într-un fel, când într-altul. El are ceva de spus. Te rog ia seama!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s