De ce parte ne găsim?

copac-taiatDoi oameni, unul credincios și altul necredincios, se duseră în pădure după lemne. Doborând un arbore, cel necredincios zise:

– Vezi, frate, așa este și viața noastră. Când vine moartea, ne doboară și s-a terminat cu noi.

– O, prietenul meu, răspunse credinciosul, nu-i adevărat că

viața noastră se termină când vom muri. Vezi tu arborele acesta? L-am doborât, dar abia acum, după ce l-am tăiat, se va vedea de ce este bun. Abia acum vom vedea, dacă este sănătos sau este bun doar de foc. La fel vom afla la judecata lui Dumnezeu cine a fost fățarnic în viață și cine a fost credincios față de Mântuitorul.

Există o mare diferență între credincios și necredincios, chiar dacă nu întotdeauna este foarte vizibilă. Dar în ziua judecății, această diferență va fi foarte vizibilă. Acum și aici pe pământ, necredinciosul zice uneori: „Doamne, Doamne!“, dar inima lui este departe de a-L recunoaște pe Mântuitorul ca Domn al vieții sale. Însă, în acest moment, fiecare are prilejul de a-L accepta pe Mântuitorul ca Domn al vieții. Această acceptare a fost explicată în cuvinte simple de Însuși Mântuitorul: „Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este aceasta: să credeți în Acela pe care L-a trimis El“ (Ioan 6.29). Credința în Mântuitorul arată pe fiecare de ce parte se găsește.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s